Eqology

Als ik besluit om een product aan te raden dan betekent dat voor mij meer dan ‘reclame’ maken. Ik moet wel echt achter een product staan wil ik besluiten dit in mijn praktijk op te nemen en dus te adviseren. Ik was al enige tijd aan het zoeken naar Omega-3 olie van goede kwaliteit aangezien iedereen Omega-3 zou moeten gebruiken als basissuppletie. Er is alleen zoveel troep op de markt (capsules zijn sowieso niet aan te raden) en ik kon maar niet ontdekken welke ik het beste kon gebruiken voor mijzelf, in eerste instantie. Tot ik in aanraking kwam met Eqology. Een Noors merk met de laagste Totox waarde visolie die momenteel op de markt is! Maximaal 4.

TOTOX-waarden geven een maat voor de totale oxidatie van vetzuren en zijn gebaseerd op peroxidatie- en anasidinewaarden. Hoe hoger de waarde, hoe meer oxidatie er al heeft plaatsgevonden. Hoe lager de waarde, hoe verser het product.

Onder invloed van oa ongezonde voeding, veel stress en medicijngebruik beschadigen onze cellen.

De mens is opgebouwd uit vele cellen, we zijn ontstaan uit 2 cellen die samen zijn gesmolten. Een goede celfunctie is enorm belangrijk voor alle processen in je lichaam. We kunnen gezond eten, suppletie gebruiken, voldoende ontspannen en al met al een bewuste lifestyle hebben maar wat nou als jouw cellen in de loop der jaren niet zo flexibel, minder doorlaatbaar of zelfs verhard zijn? We kunnen alle voedingsstoffen niet goed opnemen en tegelijkertijd ook afvalstoffen minder goed afvoeren. Dit kan leiden tot heel veel gezondheidsklachten waar men vaak niet bij stil staat. Gelukkig is er een product die essentieel is voor ons lichaam en kan bijdragen aan gezonde cellen. Pure omega-3 olie van 100% verse, traceerbare en duurzame Arctische wilde vis. Bevat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3 – met een toegevoegde verse smaak van natuurlijke citroen.

Bekijk het uitgebreide Eqology magazine voor meer informatie!

WAAR IS OMEGA-3 GOED VOOR?

1. Helpt tegen depressie en angst
2. Kan zorgen voor een betere slaap
3. Kan menstruatiepijn verlichten
4. Is goed voor de huid (eczeem, acne)
5. Kan symptomen va ADHD bij kinderen verminderen
6. Kan symptomen van metabool syndroom verminderen
7. Kan ontstekingen tegengaan
8. Kan auto-immuunziektes bestrijden
9. Kan psychische stoornissen verbeteren
10. Kan leeftijdsgerelateerde geestelijke achteruitgang en Alzheimer bestrijden
11. Zou kunnen helpen bij kankerpreventie
12. Kan astma bij kinderen verminderen
13. Verlicht fibromyalgie klachten
14. Goed voor botten en gewrichten
15. Bij zwangerschap en na de geboorte de hersengezondheid bevorderen
16. Kan de gezondheid van de ogen verbeteren
17. Heeft positieve invloed op risicofactoren voor hartziektes

WAAROM EQOLOGY?

  • 100 % arctische wilde, biologische vis
  • Duurzaam geproduceerd en MSC gecertificeerd
  • Iedere maand verse olie thuisgestuurd
  • Beste TOTOX Value (zuiverste olie ter wereld)
  • Met bloedtesten die het effect aantonen
  • Garandeert een goede bloedwaarde na 4 maanden 
  • Het is een olie. Capsules worden verhit, waardoor het oxideert. De visolie in de capsule wordt ranzig en verliest z’n werking, je hebt er dan niks aan. 

Voor meer informatie over het bedrijf verwijs ik je door naar www.eqology.com

BESTELLEN

Het is mogelijk om losse flessen te bestellen maar het slimste is om te kiezen voor het half jaar pakket met oa 1 of 2 bijgevoegde Omega-3 test kits. Het duurt 4 maanden voor je cellen zich herstellen en dmv de test die je doet aan het begin en in maand 5 kun je heel mooi het verschil zien (en sowieso voelen!)

EN JE KRIJGT ER VAN MIJ EEN GRATIS OMEGA3 TESTKIT & 1 FLESJE YL LEMON 5ML* BIJ!

8 flessen a €40,- per stuk
2x Omega-3 testkit a €84,- per stuk
1x K2-D3 setje a €35,-

Totale waarde van €500,-!
Nu als 6 maanden pakket ineens te bestellen voor €299,- of je kunt eventueel betalen in termijnen waarmee je de bestelling per maand geleverd krijgt.

Wil je alle prijzen weten, meer informatie en/of liever persoonlijk contact? Dit is uiteraard mogelijk via email: eqology@iOlie.nl

(* actie alleen geldig in Maart)