Mijn verhaal

Ik ben Marije Hofman, geboren in 1982 en 2 kids. Jaimy (2008) en Zara (2010). Wij wonen met zn 3en in Middenmeer, in de kop van Noord-Holland. Hieronder kun je lezen uit welke mega dips ik ben gekomen en vooral wat ik eraan gedaan heb om dit te veranderen waardoor ik nu zélf de regie heb over mijn leven. Ik hoop je hiermee te inspireren en vooral ook in te laten zien dat je écht zelf iets aan je ‘problemen’ en/of je gezondheid kunt doen. Pak de oorzaak aan, niet de symptomen. Als je vragen hebt, bericht me gerust. Het is mijn passie om vrouwen (en gezinnen) te ondersteunen en ze hetzelfde te laten ervaren als wat ik nu voél!

De oude Marije

 • Depressies 
 • Angsten waaronder straatvrees & Agorafobie (angst om over te geven)
 • Fibromyalgie
 • PMS/PMDD
 • Acne
 • Eczeem
 • Extreme buikklachten
 • Burn-out
 • Scheiding
 • Te zwaar
 • Altijd moe
 • Onzekerheid
 • Slachtoffer-rol

Een lijstje… En niet zomaar een lijstje.. Vele klachten waren de rode draad in mijn leven vanaf de puberteit. In 2013 zat ik op mn diepste punt ooit. Ik kwam in korte tijd heel veel kilo’s aan omdat ik verkeerd en teveel at, omdat ik dacht dat ik uit eten mn energie kon halen, ik liep met 2 jonge kindjes en een eigen bedrijf echt op mijn tandvlees. Toen mijn relatie vrij abrupt eindigde was het voor mij nu echt klaar. Er MOEST iets veranderen, zo kon ik niet doorgaan. Voor mezelf niet, voor mijn kids niet.

Begin ergens!

Ik ben begonnen met hardlopen, daar vond ik ontspanning in maar het was wel een uitdaging. Ik had steeds blessures en dat hield me steeds weer tegen en doorzetten kon ik moeilijk. Gezonder eten, me bewust zijn van wat ik in mijn mond stopte waren al stappen die ik had gezet. Maar toch lukte het niet zoals ik wilde. Ik slikte anti-depressiva. Voor mijn angst&depressie maar ook om de overbelastingspijn van mijn lichaam, wat ze de naam fibromyalgie gaven, te verlichten.

Tot ik positieve verhalen van Corinne Delis op Facebook las over Young Living olien. Sceptisch als ik was haalde ik mn neus op en liet het links liggen. Maar na een paar maanden triggerde haar enthousiasme me. Ze vertelde over een olie genaamd “Panaway” die haar enorm had geholpen bij haar rugklachten. Ik woonde een informatie avond bij, haar eerste en was gelijk verkocht! Ik wilde zo graag van mijn medicatie af en op een natuurlijke manier mijn lichaam ondersteunen. Als alleenstaande moeder moest ik iets bedenken om aan geld te komen voor de kit. “Waar een wil is, is een weg” Ik verkocht 1 van mijn fotocamera’s en bestelde de kit.

Lifechanging!

Dat heeft mijn leven veranderd…… Ik vond verlichting voor & na het hardlopen door het smeren van het pijntrio en hoefde hierdoor geen ibuprofen meer te slikken. Ik wilde van de antidepressiva af en weer meer mezelf zijn & worden en dat is me gelukt! Mijn zelfvertrouwen is veel groter, mijn energielevel heerlijk op peil enzovoorts enzovoorts….. Daarbij is mijn voedingspatroon drastisch veranderd naar gluten & lactosevrije voeding en heb ik bijna geen buikklachten meer, is mijn huid een stuk rustiger, ben ik 20 kilo afgevallen en hardlopen! Volgens de orthopeed zou ik dat vanwege een knie trauma nooit kunnen doen. Met ondersteuning van de olien.

Mijn huid veranderde toen ik ook mijn hormoonbalans ging aanpakken met oa de etherische olien. Ik had altijd zware hormonale acne en voelde me verschrikkelijk onzeker. Diverse huidmiddeltjes, huidtherapie en niets wat echt blijvend hielp. Het pakte namelijk alleen de buitenkant aan. Maar niet de oorzaak, die altijd van binnenuit komt. Je darmen, je lever en ook je hormonen hebben zoveel invloed op je hele gezondheid. Niet alleen op je huid, maar ook je spijsvertering en of je wel/niet kan afvallen bijvoorbeeld! Kijk hiernaast en je ziet het verschil, tranen van geluk, trust me!

Ik at babyvoeding

Ik wist als puber nooit wat ik wilde doen, ik was ondernemend en had zo meerdere ‘handeltjes’ en ik zag altijd mogelijkheden om iets nieuws aan te pakken. Het liefst alles vanuit huis. Ik had namelijk last van angst en paniekaanvallen. Ging met moeite naar de middelbare school, had diverse depressieve periodes en door straatvrees kwam ik amper de deur uit. En als ik dan ging, ging het gepaard met veel angst en paniek. Bang om ziek te worden, bang om over te moeten geven. Ik had altijd buikpijn, periodes dat ik geen voedsel kon verdragen en ik babyvoeding uit potjes at. Een spastische darm zei de arts want die kon op een licht geïrriteerde darm na niks vinden. Stuurde me naar huis met een lijst voedsel die ik beter kon vermijden en that’s it.

Gezonde mind & body lifestyle

Nu weet ik wel beter. Na jarenlang therapie te hebben gevolgd voor mn angst & paniek, medicatie geslikt te hebben zie ik nu waar het mis ging.
Een combinatie van een foute zielige mindset & verkeerde voeding. Ik heb voor mijn gevoel nooit ECHT gedaan wat ik moest doen. En dat was, blijkt nu, de verantwoordelijkheid nemen voor hoe ik me voelde in plaats van alles om me heen de schuld te geven. De olien hebben me vele inzichten gegeven, op emotioneel gebied enorm veel los gemaakt maar ook opgelost. Oude patronen die op celniveau werden vastgehouden en negatieve overtuigingen die ik mocht loslaten. Ik voel me een ander mens, ik heb de controle over mijn leven. Want echt hoor; Jij BENT je leven, jij maakt de keuzes!

Ik begeleid op dit moment mensen bij het gebruik van de oliën, supplementen en chemicalien vrije producten zoals huidverzorging, make-up van Young Living. Ik vind dat iedereen deze positieve ervaring namelijk verdiend en Young Living is een mooi bedrijf, waar ik compleet achter sta!

Wij gebruiken de olien dagelijks bij ons thuis. Ik heb mijn complete medicijnkastje de deur uit gedaan en ik heb zelfs niet eens een paracetamolletje meer in huis. En dat terwijl ik voorheen echt paracetamol, ibuprofen én oxazepam verslaafd was. Nu pak ik een olie als ik me niet fit voel of wanneer ik wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. Want ja, met kids die naar school gaan pik je wel eens wat op maar eigenlijk duurt het nooit langer dan een dag want de olien pakken direct de oorzaak aan en reinigt van binnenuit. Maar ook wanneer de kids last hebben van een plekje op de huid is het “Mamaaaaa, waar is mn olie, mn huid kriebelt!” en ook voor het slapen gaan hebben wij een vast ritueel. Even smeren en de diffuser aanzetten en ze gaan met een gerust gevoel slapen. Heel fijn na een drukke schooldag!

Vervang je medicijnkastje

Benieuwd waarmee ik mijn olie-avontuur mee gestart ben? Ik heb een blog geschreven over de olien uit de Starterkit en hoe ik deze gebruik. Het is niet ingewikkeld, je moet alleen beginnen. En dan is dit pakket echt de beste investering. Een grote uitgave, ja dat was het voor mij als net alleenstaande moeder ook! Maar ik heb er alles aan gedaan om geld bij elkaar te krijgen voor de Starterkit en daar heb ik nooit spijt van gehad… Gaan gebruiken, kijk wat bij jou past. Maar hoe fijn is het al om de diffuser aan te hebben in huis en veel meer rust, blijheid of juist energie te ervaren? Je immuunsysteem boosten of een mixje voor de snottebellen en het gekuch in de diffuser te doen of lekker op je borst te smeren. Als je eenmaal begint, dan wil je niks anders meer!

Ben jij ook toe aan die stap die mij heeft geholpen? Ik kan je erbij helpen. Door mijn ervaring en kennis van de afgelopen jaren coach ik je bij het gebruik van de olien. Begin met de Starterkit, dan heb je iets heel waardevols in handen waar je alle kanten mee op kunt! 

Doe de investering en KIES voor jezelf! Kijk onderaan deze pagina. Heb je vragen? Mail me gerust: info@iOlie.nl

Liefs, Marije

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Starterkit!