bestelhulp

Stap 1: Ga naar www.youngliving.com/vo

Stap 2: Zorg dat de ID van sponsor & introductiepersoon beide 2048149 zijn.

Stap 3: Klik op Doorgaan.

Stap 4: Vul je verdere informatie in.

Stap 5: Schrijf ergens je pin (0000 is het makkelijkste) en je password op, zodat je later gewoon kunt inloggen.

Stap 6: Je hebt nu 2 opties. Je kunt de kit kopen zonder spaarprogramma, waardoor je direct spaarpunten misloopt, of je meld je aan voor het spaarprogramma (Essential Rewards) en bestelt je kit en hebt gelijk het voordeel van lagere verzendkosten en je eerste punten zijn in de pocket!

Optie 1: Bestellen zonder spaarprogramma Essential Rewards
Selecteer de Premium Starter kit (546314). Deze kost 171,52 en verzendkosten. Hierin zitten eigenlijk de meest gebruikte oliën die je echt voor van alles kunt gebruiken, maar tevens de diffuser waarmee je ook de oliën kunt verspreiden. Ga nu naar stap 7.

Optie 2: Bestellen mét spaarprogramma Essential Rewards
Wil je direct deelnemen aan het spaarprogramma Essential Rewards klik dan onderaan op “Doorgaan zonder bestellen”. Je komt nu op de volgende pagina met aan de linkerzijde het menu. Klik 0p Essential Rewards en doorloop de stappen om je bestelling compleet te maken. Je bent nu klaar en kunt de volgende stappen overslaan.

Stap 7: Klik op naar de “Kassa” of “Winkel verder” als je direct meer wilt bestellen.

Stap 8: Vul de betaalwijze in en controleer je adres, klik op volgende.

Stap 9: Controleer je bestelling en klik op bevestig, je ontvangt per email een bevestiging nadat je deze stappen doorlopen hebt.

Nog even geduld voor je je Premium Starterkit binnen hebt!
Gelukkig duurt het max 3 werkdagen en kun je snel gaan genieten en ervaren.

Je zal worden toegevoegd aan de Facebook groep: iOlie | The Basics waar je alvast op weg geholpen wordt met je Starterkit en tevens de 10 daagse challenge kunt vinden.