Overal in huis stonden olien. En ja je kent het wel, je hebt net die ene nodig waarvan je niet weet waar ie is. Ik vind het erg frustrerend want kwijtraken of vergeten is my middle name en het kost me veel energie. Dús ik wilde 1 grote kast waar ik ál mn olien in kan bewaren. En wel op een georganiseerde manier. Dus ging ik aan de slag!

Ik kocht een pakket van 10 vuren latten van 44x18mm met een lengte van 270cm. Dat was ruim voldoende voor de kast van 94x115cm die ik maakte!

Eerst maak je een schets en bereken je de maten die je nodig hebt. Dit was best even een gepuzzel! In de woonkamer, half op de grond en op de salontafel creëerde we onze houtwerkplaats en gingen we aan de slag met een decoupeerzaag & boormachine. Ik wilde aan de zijkant geen schroeven zien dus heb ik de plankjes bevestigd met deuvels. Dat moet wel pietje precies dus vooral dat kostte wel wat tijd. Inmiddels hangt de kast en kon het sorteren van mijn oliën beginnen! Allemaal op kleur en groot & klein apart. Mijn dochter telde zo’n 200 flesjes.. Wat een boel he! En dan staat er ook nog een deel in mijn praktijk 😉 Ja je bent al 6,5 jaar fan of niet he!!

Zie hier: MIJN OLIEKABINET! #inlove

Facebook Comments