30 & 31 januari krijg je 10% korting op de Premium Starterkit! Een diffuser incl 12 olien! Mijn beste investering in mijn fysieke & geestelijke gezondheid ooit kan ik wel zeggen!

Bestel je het pakket incl V6 basisolie (om te verdunnen) dan heb je 10% korting op het geheel en de volgende extraatjes:
– een GRATIS olie (5 om uit te kiezen)
– welkomstpakketje met oa 2 rollertjes, neusinhaler, etui.
– iTOVi Bodyscan twv €25,-

Direct bestellen kan via mijn webshop

Ik ging van medicijn verslaafde naar natuurlijk alternatief! Ik was elke maand ziek, altijd buikpijn, acne, migraine, PMS, zere keel, angst, paniek, slecht slapen en het lijstje gaat nog wel even door.

Ik slikte veeeeel troep, dag in dag uit… Tot ik de Starterkit van Young Living bestelde… Ik gooide steeds meer chemische zooi weg en pakte een olie. Van ibuprofen tot antidepressiva tot movicolon; al 4 jaar NIKS MEER! 

En het belangrijkste; ik voel me fit en nooit ziek. Als ik nu iets oppik dan heb ik de olien die de oorzaak van mn klachten aanpakt en ben ik binnen no-time (paar uur/een dag) weer een stuk fitter! 

Ben je benieuwd hoe ik alle olien uit de Starterkit gebruik? Je kunt het lezen op mn blog!

Facebook Comments