*** 12 VOORDELEN VAN BLEEKSELDERIJSAP ***
(drink dagelijks minimaal 400-500ml bleekselderijsap, zonder de vezels, op een nuchtere maag voor het genezende effect. Meer informatie lees je in de besloten iOlie Sap Challenge Facebook groep)

1. VERMINDERT ONTSTEKINGEN
Bleekselderijsap remt de ongunstige bacteriën en virussen die achter ontsteking zitten.

2. ONDERSTEUNT GEWICHTSVERLIES
Bleekselderijsap helpt bij het opruimen en ontgiften van de lever en een trage, giftige lever. Deze is vaak verantwoordelijk voor het niet kunnen afvallen of plotseling aankomen in gewicht.

3. VERBETERT SPIJSVERTERING
Bleekselderijsap herstelt de zoutzuurspiegels in de maag voor een betere spijsvertering op de lange termijn.

4. VERMINDERT OPGEBLAZEN GEVOEL
Bleekselderijsap stimuleert de lever om de galproductie te verhogen en versterkt de maagzuurproductie van de maag. Oude onverteerde, rottend eiwit en ranzige vetten gevangen op de bodem van de maag en in het dunne darmkanaal kunnen dan worden afgebroken, wat een opgeblazen gevoel kan veroorzaken.

5. HELPT ECZEEM & PSORIASIS
De onontdekte clusterzouten in bleekselderijsap breken de celmembranen af ​​van de ziekteverwekkers die verantwoordelijk zijn voor eczeem, waardoor ze uiteindelijk worden gedood en vernietigd.

6. BESTRIJDT INFECTIES
Bleekselderijsap verbetert het immuunsysteem van je hele lichaam. Witte bloedcellen absorberen de natriumclusterzouten in bleekselderijsap via hun celstructuur en gebruiken ze vervolgens als een overtredingmechanisme, niet alleen als een verdedigingsmechanisme.

7. HELPT URINEWEGINFECTIES VOORKOMEN
Bleekselderijsap is een antisepticum tegen streptokokkenbacteriën, wat de echte onbekende oorzaak is van urineweginfecties.

8. GENEZING VOOR ACNE
Bleekselderijsap is het onontdekte natriumclusterzout dat giftig is voor bacteriën, zoals streptokokken in de lever en het lymfatische systeem, wat de echte oorzaak van acne is.

9. VOORKOMT HOGE BLOEDDRUK
Bleekselderijsap helpt de bloeddruk te stabiliseren door de lever te reinigen, wat leidt tot gezonder bloed dat gemakkelijk door het hart kan worden gepompt.

10. HELPT CHOLESTEROL VERLAGEN
Bleekselderijsap helpt de lever te reinigen en te versterken en breekt onverteerde rottende eiwitten en vetten op die bijdragen aan een trage lever, die een hoog cholesterolgehalte heeft.

11. HELPT ZWEREN TE VOORKOMEN
Bleekselderijsap helpt de bacteriën te vernietigen die verantwoordelijk zijn voor zweren.

12. BESCHERMT LEVERGEZONDHEID
Het individuele immuunsysteem van je lever is afhankelijk van het onontdekte natriumclusterzout binnen de bleekselderij.

DOE MEE AAN DE iOlie SAP CHALLENGE VANAF 1 FEBRUARI 2019!

Facebook Comments