Abundance betekent overvloed en de kruidig geurende olie werd gecreëerd om de frequentie van het magnetisch energieveld dat ons allen omringt te verhogen. Het schept “De wet van aantrekking”, wat verwijst naar de dingen die we aantrekken. Abundance opent een wereld van mogelijkheden voor ons. De etherische olie is een “Het zichtbaar maken van” olie, die kan helpen bij het aantrekken van welvaart en gezondheid in ons leven.

De frequentie van de olie is hetzelfde als de hersenen, dat helpt bij de somatiden te stimuleren. Somatiden zenden frequenties vanuit de cellen buiten het lichaam. Dit gebeurt wanneer je ruikt aan de olie en je projecteert je gedachten van welvaart in het universum. Dit noemt men de “De wet van aantrekking “. De etherische olie heeft ook antischimmel en antivirale eigenschappen en is een natuurlijke weerstand voor het immuunsysteem.

Invloed lichaam: immuun- en luchtwegenstelsel en emotionele balans

Aromatische invloed: verheffend en zorgt voor balans. Wanneer je Abundance in de diffuser doet zorgt de olie voor een harmonieuze energie in de ruimte.

Mentale spirituele invloed: De olie helpt ons om emoties, bijv. “ik ben niet goed genoeg” en zorgen los te laten. Het helpt ons met het loslaten van ons bewustzijn over schaarste en armoede. Dit is een uitstekende olie voor mensen die worstelen en zich zorgen maken over geld en zich willen voortbewegen naar een rijker en overvloedig bewustzijn.

Invloed Chakra: opent wortel en hart chakra

Verdun de olie wanneer je ‘m smeert met een basisolie zoals bijvoorbeeld V6 van Young Living of jojobaolie.

Facebook Comments