Mijn favoriete kit olien in de herfst

Ik kwam zojuist tot de ontdekking dat bijna de hele Starterkit momenteel favoriet is tijdens deze herfstige periode. Als mensen mij vragen of je alle 12 olien van die kit wel gaat gebruiken moet ik altijd wel lachen… JA! Ik weet zéker dat je ze allemaal een keer gaat gebruiken, dan ben je me dankbaar dat je de investering deed en koos voor de voordeligste en meest uitgebreide optie; namelijk de Starterkit.

Even in het kort waar ik ze nu tijdens de herfst snel voor pak:

Lavender – rustgevend, fijn voor het slapen gaan, zit in mn capsule die serotonine (gelukshormoon) boost.

Orange – happy olie! Zeker in deze tijd van het jaar echt een fijne om te smeren of diffusen voor een blij gevoel.

Thieves – goed voor de weerstand, 1 theelepel honing met een druppel en mn keel voelt weer rustig, ook lekker in (afgekoelde) thee.

Peppermint – energieboost!! Voor t sporten op borst voor meer lucht, topper voor mn maag/darmen. En bij een koortsig gevoel smeren op voorhoofd en onder de voeten, snelle verkoeling!

Digize – spijsverteringssupport; de beste!

Purification – reinigt de lucht en smeren rondom de oren/hals als mn klieren weer vervelend voelen.

Stress away – duhhh!! Relaxxxx mama! Geen parfum voor mij maar deze, elke dag!

RC – uche, uche en snottebellen; bye bye! Smeren op neusvleugels, borstkas en evt in diffuser.

Ik zou niet meer zonder mn olien willen! Als ik wat extra support nodig heb kan ik nu elk moment vd dag iets pakken, en niet alleen ik maar ook de kids worden er blij van. Ze vragen er zelf om.

Waarom nog chemische ellende gebruiken als het ook natuurlijk kan? Omdat je het niet kent en je afvraagt of het wel écht werkt? Trust me; als het niet zou werken zou ik nooit zo achter een product kunnen staan wat voor vele toch een beste investering is! Maar ik wéét gewoon dat het het waard is, als je ze maar gebruikt! En daar ben ik dan weer voor, om je daarbij te helpen. Doe ik vanuit liefde & passie!

Als je via mij de Starterkit bestelt krijg je er ook nog een uniek iOlie welkomstpakketje bij met oa een handige opbergetui, notitieboekje, 2 roll-ons & neusinhaler! Met mijn 6 weekse mailing & het digitale handboek ben je verzekerd van alle informatie zodat je de olien écht goed gaat gebruiken!

Facebook Comments