Een snotneus, tranende ogen, niezen.. Allemaal zijn we gelijk bang voor het ergste in deze tijd… Maar wat nou als je ‘gewoon’ last hebt van de pollen in de lucht?

Pilletjes kunnen je moe maken en sowieso hebben de lichaamsvreemde stofjes weinig positieve effecten op ons lichaam, afgezien dat het je klachten verlicht…

Gelukkig is er een natuurlijk alternatief! Dit trio kun je mengen in een rollerflesje en smeren op je neusvleugels, borst en/of in de nek. Diffusen kan natuurlijk ook, dan heeft iedereen er in huis profijt van! Lavender, Peppermint & Lemon zitten samen met een diffuser en nog 9 andere oliën in de Starterkit

Lavender heeft een natuurlijke anti-histamine werking, Lemon heeft een zuiverend effect helpt met het aanmaken van anti-stoffen. Wanneer je de mix op je neusvleugels of op de borst smeert, skip dan Lemon als je veilig van de zon wilt genieten. Je kunt m wel toevoegen aan een neusinhaler! Peppermint opent je luchtwegen en geeft energie.

Rollen tegen pollen recept:

– 10ml rollerflesje

– 10-15 druppels Lavender

– 10 druppels Peppermint

– 10 druppels Lemon (skip deze als je de mix in je gezicht smeert tijdens de zonnige dagen ivm UV versterkende eigenschappen)

Facebook Comments