De afgelopen maanden waren voor veel mensen heftig. We trokken ons terug, bleven binnen en waren op zoek naar balans. Een dipje zorgt er altijd voor dat we, als we ons er van bewust zijn, weer naar buiten willen keren omdat we vooruit willen. Uit de ‘stagnerende’ trage energie en weer in beweging komen.

Het is de 2e Volle Maan in Weegschaal. Terwijl de eerste ging over het vinden van balans in onszelf, gaat deze tweede Volle Maan over het vinden van een balans met anderen en met onze relaties. Wees sociaal, spreek af met mensen waar je energie van krijgt. Neem afscheid van de mensen die je leegzuigen, het is oke om te beseffen dat er een tijd van komen & gaan is. Soms ontgroei je elkaar, we zijn allemaal met ons eigen proces bezig en als dat niet meer met elkaar matched dan kun je elkaar beter loslaten. Uiteindelijk word je er beide beter van als je doorkrijgt dat er ruimte ontstaat voor nieuwe contacten als je daar behoefte aan hebt.

Wat fijn dat jij er bent en wat ben je mooi

Je bent het waard om geliefd zijn. Om gehoord te worden. Om gezien te worden. Vanuit zelfliefde en niet vanuit bewijsdrang tegenover mensen die je liefhebt. Als je niet op hetzelfde niveau zit met deze mensen dan kun je schreeuwen wat je wilt maar ze horen je toch niet. Als je weer terugkeert naar hoe JIJ je voelt en hoe jij naar jezelf kijkt zal alles milder worden en dat veranderd de energie compleet. Daardoor kan je gaan ervaren dat je nieuwe mensen ontmoet, mensen waarmee je wel op 1 lijn zit en waar jij zonder moeite jezelf kunt zijn en gezien wordt.

Je relatie en vriendschappen onder de loep

Het Universum wil dat we onze waarheid spreken en dat we moeilijke gesprekken voeren met degenen die het moeten horen. Het universum wil dat we veranderingen aanbrengen, zodat onze relaties een bron van liefde, kracht en hoop worden, terwijl ze ons onderweg begeleiden.

Voel je je gespannen dan kan het zijn dat dit juist het moment is om knopen door te hakken, om er doorheen te snijden. Als je naar je gevoel gaat dan voel je pas echt of dit zo voor jou is, en ja dat is moeilijk maar mogelijk! Leven vanuit ons gevoel, ons hart openen ipv alles te willen relativeren en verklaren vanuit ons hoofd; dat zou voor velen een mooie stap zijn met behulp van de Volle Maan energie.

Manifesteren met de Volle Maan in Weegschaal

Volle Maan is ook een goed moment om te manifesteren. Wat wil jij manifesteren? Schrijf het op! Denk groot, het is allemaal mogelijk en vaak veel makkelijker dan je denkt. Als je maar align bent en dus vanuit je hart kan voelen wat goed voor jou is en waar jij naar verlangd.

Etherische olien die je kunnen ondersteunen tijdens Volle Maan

  • Ylang Ylang – Deze vrouwelijke, bloemige geur wordt geassocieerd met romantiek en lust maar geeft ook rust en kalmte. Opent de hart chakra.
  • Myrrh – Deze zachte olie genereert het gevoel geliefd en beschermd te zijn, waardoor het hart open blijft. Smeer een druppel op het hart, leg je hand op je hart, sluit je ogen en VOEL de energie tussen je hand en hart.
  • Cedarwood – Zorgt voor een gevoel van aarding en helpt bij het loslaten van gevoelens en ‘shit’ die vrijkomen door de Volle Maan energie.
  • Eucalyptus Globulus – Een hele bekende olie die een open, fris en helder gevoel geeft. Combineer samen met Ylang Ylang in de diffuser.
  • Lemongrass – Heeft een reinigende werking en kan een ruimte ontdoen van negatieve energie. Energien & gedachten die ons niet meer dienen worden opgelost met Lemongrass.
  • Lavender – Een rustgevende olie die ons milder maakt waardoor we liefdevoller kunnen kijken naar de mensen om ons heen. Het stimuleert de aanmaak van serotonine (gelukshormoon) en brengt hierdoor ons energielevel en blijheid omhoog.
Facebook Comments