Sinds de bijzondere volle maan in Januari hebben veel mensen verandering ervaringen die niet altijd even makkelijk waren. Misschien is je pad plotseling veranderd of ben je gewoon dingen in een ander licht gaan zien, waardoor je je houding, overtuigingen of levensrichting hebt veranderd.

HEB VERTROUWEN

Er gebeuren soms dingen in ons leven die we niet zagen aankomen. Het is belangrijk om het vertrouwen te hebben dat ze gebeuren met een reden. Soms is het nodig om inzichten te geven waardoor we juist meer groeien. Persoonlijke groei is belangrijk maar hoeft niet per definitie al uitgestippeld te worden vanuit ons ‘weten’. Als je erop vertrouwd en je over durft te gaan aan het spirituele in ons dan gebeuren er mooie dingen! Wat de menselijke geest als vreselijk of vervelend kan ervaren, kan onze ziel zich verheugen over de lessen die we te leren krijgen, de emotionele reikwijdte die we ervaren en de levensveranderende wijsheid die we krijgen.

Het licht van deze Volle Maan zal zo sterk zijn en de aantrekkingskracht van zijn energie zal hevig zijn dat we geen andere keuze zullen hebben dan ons te openen.

LAAT HET LOS

Op mentaal niveau zal deze Volle Maan alles blootleggen wat we nodig hebben om los te laten. Hoewel dit typisch is voor de meeste Volle Manen, worden we op deze Maagd-Maan specifiek aangemoedigd om herhalende gedachten, oude patronen, overdenking, zorgen en angsten voor de toekomst los te laten.

Het kan zijn dat je nu juist meer van die gedachten en angsten ervaart, dit is een mooie manier om nu bewust ernaar te kijken. Met een andere visie dan je voorheen had. Door het aan te gaan kun je juist de mooiste ervaringen krijgen als je snapt dat JIJ degene bent die deze nare gevoelens mag en kan doorbreken. Ga het aan met liefde!

FYSIEK NIVEAU

Op fysiek niveau kan deze Volle Maan je bewust laten worden van je gezondheid. Als je niet voor jezelf hebt gezorgd, of als je eventuele slepende symptomen hebt genegeerd, zal het belangrijk zijn om actie te ondernemen rond deze Volle Maan. Het is heel erg belangrijk om gezonde voeding te eten in deze periode. Als je de signalen van je lichaam negeert wanneer je op bepaalde voeding reageert dan kunnen de klachten heel heftig zijn. Wees lief voor je zelf! Ook als je niet helemaal fit bent, je helpt je lichaam er veel meer mee als je vanuit liefde accepteert waarom je de symptomen hebt. Vaak heeft het een diepere betekenis en mogen we een stapje terug doen!

Geniet van het licht van de Volle Maan en maak gebruik van de helende energie die ze uitstraalt!

Heb je tijdens Volle Maan je intenties gezet op persoonlijke groei en vooruitgang? Tijdens deze periode is het goed om te ontwaken en je volledig te richten op wat jij wilt en je dromen waar te gaan maken!

VOLLE MAAN DIFFUSER BLEND

Ik heb intuïtief gekozen voor de combinatie van Sacred Mountain en Tangerine. Je kunt natuurlijk ook bij jezelf gaan voelen waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Volle Maan is ook een mooi moment om jouw vrouwelijke energie naar buiten te laten stralen. Denk hierbij aan olien zoals Clary Sage & Geranium.

Je kunt de genoemde olien diffusen tijdens de komende dagen/weken of smeren. Onderstaande blend zou ik smeren op de keelchakra. Of het draag het als een fijne parfum, op je polsen en achter de oren.

Sacred Mountain

Sacred Mountain olie is een spirituele oliemelange die een gevoel van veiligheid en bescherming creëert. Gebruik het om je bewustzijn en potentie te vergroten.

De naaldboomoliën die in dit mengsel worden gebruikt, zijn al honderden jaren door de Noord-Amerikaanse Indianen gebruikt om de energie van de planeet te benutten en bescherming te bieden. De oliën hielpen hen energetisch op te laden op alle niveaus. Er wordt aangenomen dat dieren daarom graag schuilen of rusten onder deze naaldbomen.

Deze olie zal empowerment, gronding en daardoor verbinding met de energie van de aarde brengen. Het is spiritueel openend maar tegelijkertijd een rustgevende mix voor je lijf & geest.
De olie zal diegenen helpen die bang zijn om te horen wat ze moeten horen of bang zijn om zich uit te spreken. Dit gebeurt meestal vanuit angst omdat we denken dat we toch niet goed genoeg zijn.

Tangerine

Tangerine is een zachte, frisse olie die ons een veilig gevoel kan geven.

Daarbij is het een olie die ons ondersteunt om verandering te omarmen en aan te gaan met enthousiasme. Het geeft oude programmering vrij die ons ervan weerhoudt onze doelen te bereiken en wekt vertrouwen dat we onze nieuwe doelen en dromen kunnen behalen. Het vraagt ons ook om volledig aanwezig te zijn, zodat we ons bewust kunnen zijn van onze mentale en emotionele toestanden.

Zoals je kunt lezen passen beide olien heel mooi bij de Volle Maan van 19 Februari 2019!

Facebook Comments