23 november is het weer volle maan. Zoals bij elke energetische verandering kan je hierdoor diverse ongemakken ervaren. Vele voelen het in hun lichaam als hoofdpijn, verwarring, emotioneel zijn, pijn in de nek en het slapen kan moeilijker gaan. Het kan zijn dat er iets mag veranderen, deze klachten zijn er niet voor niets maar kunnen een teken zijn dat je een beslissing mag nemen om een bepaalde situatie te beëindigen.

Zet je diffuser nu alvast aan met de Volle Maan blend voor November 2018:

  • Release en/of
  • Bergamot
  • Orange

Het is okay als je niet alle olien in huis hebt, je kunt ook Release OF Bergamot met Orange kiezen.
De olien zullen je helpen om je blijer te voelen, loslaten vergemakkelijken en troosten. Dit alles is een mooie ondersteuning bij deze Volle Maan.

Je kunt de olien van Young Living uiteraard ook smeren op je polsen en/of in de nek. Om de eventuele pijn, als gevolg van de volle maan, wat te verlichten kun je hierbij Deep Relief of Peppermint toevoegen voor extra ondersteuning.

Volle maan in Tweelingen:

Volle maan in Tweelingen manifesteert zich door de behoefte aan veranderingen en spontaniteit. De behoefte om meer sociaal te zijn, spontane uitjes en samen zijn met andere mensen. Je kunt spraakzamer zijn. Pas wel op dat je niet te koel overkomt, dit kan anderen ontmoedigen.  En zorg ervoor dat je je eigen grens blijft aangeven. Je kunt wel gezellig blijven doen met iedereen maar vergeet ook de verbinding met jezelf niet!

Gebruik de energie van deze maan om naar buiten te komen, deel je gevoelens en ideeën. Het kan je helpen wanneer je het gevoel hebt dat je vast zit.

Wil je meer lezen over de volle maan van November?
Kijk dan eens op https://www.inspirerendleven.nl/volle-maan-november-2018/

Facebook Comments