De Volle Maan in Stier op 24 oktober zal ons helpen onze kracht te vinden. Dit is de kracht die ontstaat wanneer we ons afstemmen op onszelf, ontspannen en open blijven, zelfs in situaties die lastig voor ons zijn.

Je hoeft niet perse iets te ervaren van deze volle maan, maar het kan je zeker triggers geven als je ergens uit balans bent. Denk hierbij aan hoofdpijn, pijnlijk gevoel in je nek, niet kunnen focussen of verward zijn. ‘Wat wil ik nu eigenlijk echt?’

Stabiliteit & rust

De Stier energie rondom deze Volle Maan wil dat we onze stabiliteit vinden, het wil dat we onze rust vinden, het wil dat we stil en sterk opstaan, zodat we kunnen omgaan met de storm die komt. Of dit nu volgende week of over een jaar pas is. Het wil dat je in je eigen kracht komt.

Deze Volle Maan in oktober zal de noodzaak van rust benadrukken en ons eraan herinneren dat wanneer we kalm zijn, we sterk zijn en deze kracht ons toelaat om op alle niveaus te worden aangeboord, zodat we kunnen reageren en ontvangen op een hoger trillingsniveau.

Hoewel “stormen” een gevoel van angst en onzekerheid kunnen oproepen, kunnen ze ook extreem zuiverend en herstellend zijn. En is het goed om deze energie te reinigen zodat je ook dat los kunt laten en veel meer rust in je zelf kunt vinden.

Essentiele olien

Gebruik een mix van Palo Santo, Lavender en Orange in de diffuser om je te helpen om op te schonen, te reinigen en tevens geeft het een gevoel van rust & troost. Daardoor kom je nog meer tot je pure, eigen ik en kun je loslaten wat jou niet meer dient. Wat is belangrijk voor jou? Als je kiest voor jezelf en je eigen geluk zal je steeds meer rust ervaren. Een gevoel van vrijheid & kracht

Meer lezen over de kracht en spirituele kant van oa Volle maan? Bekijk dan de website: www.nieuwetijdskind.com

Facebook Comments