Het nieuwe jaar begint deze week met een Nieuwe Maan Zonsverduistering in het teken Steenbok op de 5e. Deze Nieuwe Maan is anders dan de meeste omdat het het begin is van een brug van spirituele energie die ons naar de Volle Maan Totale Maansverduistering zal leiden op de 20e van de maand. Deze nieuwe maan-energie is ongelooflijk sterk en komt snel op je pad, met vele positieve veranderingen in je leven als gevolg. Deze energie gaat een jaar met persoonlijke groei teweegbrengen als je er gebruikt van maakt.

2019 zit vol potentieel voor jou als je gefocust en georganiseerd blijft.  Hoeveel van jullie hebben de afgelopen week gereinigd en georganiseerd? Ik vond het heerlijk om de kerstboom de deur uit te doen, weer lekker fris in huis. Opruimen, schoonmaken in huis geeft ook een rustig gevoel in je hoofd is mijn ervaring.

We worden voorbereid op de verschuivingen in positieve energie die op onze weg komen. De energie zal door de maand januari heen blijven toenemen. 

Zorg dat je je doelen opschrijft en maak een plan over hoe je die doelen gaat bereiken. Het helpt om het zo gedetailleerd mogelijk op te schrijven. Vaak weet je het wel in je hoofd maar juist door het op papier te zetten zet je je intenties kracht bij, kun je gemakkelijker manifesteren en geeft het rust in je hoofd. Denk groots, nieuwe maan in Steenbok helpt je bij het manifesteren van GROTE doelen. Juist als het onmogelijk lijkt mag je het nu gaan opschrijven, niets is te groot. Als jij je doelt wilt behalen en je maakt hier een planning voor en je maakt gebruik van de nieuwe maan energie gaat het je lukken!

Wat zijn jouw plannen voor 2019?
Om je te helpen zijn er diverse olien die je kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld de Nieuwe Maan diffuser blend maar denk ook eens aan Highest Potential, Build your dream, Motivation, Abundance of Valor.

Facebook Comments