*** WHITE ANGELICA IN STOCK! ***

Dé olie die erg fijn werkt voor hooggevoelige volwassenen & kids onder andere! Hij is weer verkrijgbaar! 

5ml – €34,95 

Omschrijving olie:

De olie is een kalmerende en verzachtende mix die gevoelens van bescherming en veiligheid bevordert. Het combineert oliën die al eeuwen gebruikt worden om het aura te verbeteren, wat een gevoel van sterkte en uithouding geeft. Het is bekend om zijn eigenschappen voor energetische bescherming, een soort schild voor negatieve energie of verstorende gedachten. Veel mensen gebruiken het dan ook als bescherming tegen negatieve energie. De olie biedt spirituele kracht en bescherming Het is een subtiele maar krachtige en zeer spirituele olie mix dat synergetisch werkt om de aura te vergroten en te versterken rond je lichaam, met als gevolg dat je je weer sterker voelt en meer beschermd voelt tegen allerlei invloeden van buitenaf. We worden 24 uur per dag gebombardeerd met elektromagnetische frequenties en vaak pikken we de negatieve frequenties van mensen en het milieu op. Deze olie werkt als een onzichtbare bepantsering om je te helpen ter bescherming tegen deze aanvallen van negatieve vibraties. De frequentie van deze olie neutraliseert negatieve energie en geeft een gevoel van veiligheid. Als je de naam White Angelica hoort, denk dan aan de genezende kracht en bescherming van de engelen.

De olie geeft comfort en veiligheid aan degenen die bescherming tegen misbruik nodig hebben of herstellend zijn van misbruik. De oliën SARA, Inner Child en Forgiveness kunnen helpen bij het loslaten van de wonden van misbruik en White Angelica geeft het comfort, na de storm.

White Angelica beschermt ook tegen negatieve energieën. Dus dit is de olie voor massage therapeuten, Reiki en Raindrop beoefenaars en voor degene die helend en energie werk uit oefenen. De olie werkt geweldig als het word aangebracht op de schouders.

Tips:
◊ Breng 2-4 dr. aan op de schouders, achter de oren, keel, langs de wervelkolom, polsen, nek, schedelbasis, kruin of op de reflex punten onder de voeten.
◊ Voeg 2-4 dr. toe aan een natuurlijk badzout of gebruik een basis bad & douche gel (YL) voor in bad of onder de douche.
◊ Verdun 1:15 met V-6 (YL) of met een natuurlijke massage olie voor een lichaamsmassage.
◊ Gebruik de olie voor inspiratie, samen met de essentiële oliën Awaken en Sacred Mountain, om een gevoel van heelheid te creëren in het rijk van je eigen spiritualiteit.
◊ Bescherming stel jezelf voor dat deze olie je gehele lichaam kan inkapselen, als een schild van een bescherm engel. 1-2 dr. in je linker hand, wrijf je handen tegen elkaar en adem diep in. Borstel dan zachtjes je handen over de kruin van je hoofd, nek, schouders, borst, romp, helemaal naar beneden over je benen en dan je voeten.
◊ Bescherming tegen negatieve emoties / energie balanceer het lichaam eerst met 2 dr. Valor onder de voeten. Breng vervolgens White Angelica aan op de schouders.
Facebook Comments