Zoveel mensen, zoveel wensen…
Of je nu lichamelijk of geestelijk meer ondersteuning wilt;
Overal is een olie voor!

En wat is het gaaf om steeds gebruikerservaringen te ontvangen,
enthousiaste mensen met échte verhalen. Soms een klein effect maar
met een grote impact! Dat maakt me dankbaar voor dit ‘werk’.

Vandaag deel ik een aantal ervaringen die ik de afgelopen dagen mocht ontvangen.
Dit zijn berichtjes die ik heb gekopieerd en dus échte unieke ervaringen.

Marije: Ik begin met mijn beste eigen ervaring van dit moment. De pollen kwamen al vroeg dit jaar en ik had er dan ook gelijk last van… Rode ogen, niezen, kriebel in mn keel en mijn energie level was hierdoor laag. Ik ben Thieves & Lemon onder mn voet gaan smeren om mijn immuunsysteem te boosten maar wat me instant verlichting gaf was het pollentrio: Lavender, Peppermint & Lemon. In een roller, op mn neusvleugels en geen last meer van de rond dwarrelende pluisjes en het pas gemaaide gras!

Monique: Een drukke baan, 3 jonge kinderen, man die weinig thuis is. Ik was de lol in het leven even kwijt. Ik kwam aan in gewicht en voelde me burned out. Net als jij had ik weinig keus en moest ik nu stappen gaan zetten en heb jij me de Starterkit met oa Endoflex & Valor aangeraden. Nu diffusen we de olien elke dag, ik smeer mezelf (en de kids) dagelijks in en voel ik mij al zoveel gelukkiger! Ik ben er nog niet maar de investering is het nu al waard! In het begin vond ik de geuren wel even ‘lastig’ want ja wat vinden andere mensen ervan? Nu vertel ik tegen iedereen waarom ik zo heerlijk ruik en zijn er al heel wat mensen ook enthousiast geraakt via mij!

Eva: Mn zusje heeft veel energievreters (rechtszaak, nieuwe baan, bruiloft) en slaapt eindelijk weer door de Tranquil roller die ze leende, en niet meer terug wilde geven (nadeel; zwager vindt het zó stinken en slaapt nu een paar decimeter verderop, Haha!)

Ik ben twee weken from hell doorgekomen op oliën (Tranquil en Stress away), hoge werkdruk die veel van mij vroeg op cognitief (Clarity) en energetisch niveau (Frankincense), raakte van mijzelf af (Inner child) daardoor. Ging de dag voor een hardloopwedstrijd door mn rug, niet te dóén! Pijntrio en hollen met die handel. Dagje doorgesmeerd; gaat echt prima! Het begint steeds meer routine te worden; ik kon enorm doortollen in een emotie, nu kan ik veel sneller de handrem erop zetten en voelen wat ik nodig heb (dag dure haptonoom!) en dat ‘omzetten’ in/met een bijbehorende olie . Ik heb nu standaard een etui met ‘eerste hulp bij …’ oliën mee! ❤Zo dankbaar voor jouw enthousiasme!

Anne: Ik ben zo ontzettend blij met mijn olie. Ik zit veel beter in mijn vel en ben gestopt met de Clonazepam en mijn anti-depressiva is geminderd.

Sanne: Er moet mij even iets van het hart. Sinds kort draai ik weer nachtdienst in het ziekenhuis en jij weet ongetwijfeld hoe slecht dat voor je lijf en weerstand kan zijn. Overdag slaap je slechter dan ‘s nachts…. Maar toen was jij daar met je olie.
Ik ben zelf aan het experimenteren gegaan en ik vind de resultaten tot nu toe echt verbijsterend! Ik ben vanmorgen om 8 uur in bed gegaan (met Lavender olie) en word nu, na 9 uur slapen, pas wakker. Volgende olie (Peppermint) erop en hup daar is mijn energie weer!

Misschien dat jij meer mensen hoort met nachtdienst problemen? Ik zou ze zeker jouw olie aanraden!

Peter: Al jaren heb ik last van blessures en lukt het hardlopen me niet zoals ik zou willen. Op jouw advies smeer ik voor het lopen met Ortho Sport Massage olie en na het lopen met Deep Relief als ik nog wel pijn ervaar. Ik loop nu gemiddeld 5 a 10 km per keer en het gaat super!

Jaimy: Ik heb al tijden een wrat op mn pink en nu we ‘m insmeren met Oregano is deze eindelijk aan het veranderen. Hij word kleiner, verkleurt (zwart) en nu nog even doorsmeren zodat ie er straks vanzelf afvalt!

Danielle: Ik zag een Instagram post voorbij komen over dat jij meer energie kreeg en langere afstanden loopt met ondersteuning van En-R-Gee & Motivation, nou die 2 moést ik wel hebben. Samen met de Starterkit die al heel lang op mn lijstje stond. Eerst was ik nog wat skeptisch maar ik kan nu echt wel toegeven dat het werkt! Ik voel me veel optimistischer, het hardlopen gaat lekker en dat maakt me blij!

Mieke: Mijn lifesaver is toch wel DiGize icm Life 9. Ik heb alle zakjes met poeder voor mn prikkelbare darm geprobeerd en niets hielp echt. Ik had altijd buikpijn en wist niet meer beter. Ook al veranderde ik mijn voeding, mijn darmen hadden meer ondersteuning nodig. En zo bestelde ik de Premium Starterkit met Life 9 (probiotica). Mijn darmen zijn nu rustig en mocht ik wel weer eens last hebben dan smeer ik extra met DiGize en verlicht het mn klachten gelijk!

Aline: Ik ben moeder van 2 jonge nachtspookjes en was radeloos. Ik liep op mn tandvlees door slaapgebrek en ook de kids waren vaak ziek omdat ze gewoon niet aan hun rust kwamen. Vanaf het moment dat ik Lavender met Cedarwood ben gaan diffusen werd het al veel rustiger. We hebben nu ook fijn ritueel waarbij we een mixje van Lavender & Orange onder de voeten inmasseren waardoor ze al blijer hun bedje in gaan en dat helpt enorm om de strijd elke avond te doorbreken!

Facebook Comments