Kijk naar buiten en je ziet de mooie kleuren van de herfst, de blaadjes zijn geel, oranje en rood gekleurd. De zon schijnt nog veel maar de dagen zijn toch anders dan in de herfst. De energie is veranderd. Als je wakker wordt is het nog donker en ‘s avonds gaat het lampje buiten al veel eerder uit. Dit kan ook effect hebben op je humeur.

Herfst of winterdipje?

Heel veel mensen hebben immers last van een heuse herfst/winterdip. En dat kan zich zelfs zo doorzetten dat het voor sommige een depressie wordt. Natuurlijk wil je dit niet maar je hebt het gevoel dat je er niks tegen kan doen. Ken je dat?

Ik ben er altijd gevoelig voor geweest maar ging altijd maar door. Totdat het vuurtje in je steeds meer uitgaat en je niet meer op 1 lijn zit met jezelf. Dan worden de dagen zwaarder en lijkt het alsof je steeds minder energie krijgt van de dingen die je doet.

Ondersteun je lichaam en geest eens door de diffuser aan te zetten met een heerlijke upliftende mix! Het is wetenschappelijk onderzocht dat Bergamot & Orange een positief effect heeft op de mind, in het bijzonder bij mensen met een depressie. Het heeft mijzelf ook enorm geholpen toen ik 4 jaar geleden van mijn anti-depressiva af wilde. Met succes dus!

4 Herfst Diffuser tips

Happy Herfst
3 druppels Bergamot
2 druppels Orange
2 druppels Cinnamon bark

Pompoentaart
3 druppels Cinnamon
1 druppel Clove
1 druppel Nutmeg

Vreugdevuur
1 druppel Idaho Blue Spruce
1 druppel Valor
2 druppels Patchouli

Cider & donuts
2 druppels Cinnamon bark
1 druppel Orange
3 druppels Stress Away

Welke diffuser mix ga jij direct in je diffuser doen?
Heb jij nog geen diffuser & etherische olien? Ga dan snel naar mijn webshop en vul ‘pskdeal’ in als je de Starterkit + V6 combi kiest,  je krijgt dan een korting van €20,-!

Facebook Comments