Toen ik zocht op nieuwetijdskinderen & hoogsensitiviteit kwam ik een stuk tegen waarin
diverse olien werden genoemd die ondersteuning kunnen bieden
in het dagelijks leven van ouders met gevoelige kinderen, of als je zelf gevoelig bent!

Als hooggevoelig persoon vang je veel emoties op van anderen en raak je snel overprikkeld door
de drukte van energien om ons heen. Zelfs slecht slapen kan hier mee te maken hebben.
Uiteraard is het goed om te kijken hoe je kunt zorgen dat prikkels minder heftig binnenkomen,
maar wat kun je doen wanneer je overprikkeld bent? Ik geef je een aantal tips!

Awaken: Deze olie helpt je bewust te worden van alle mogelijkheden. Maakt je echt letterlijk wakker en helpt je bij het loslaten van oude patronen of negatieve gedachten.

Acceptance: helpt bij gevoelens van eigenwaarde en zelfacceptatie te stimuleren, deze mix helpt ook om gevoelens van ontkenning en uitstelgedrag om te zetten.

Clarity: Helpt bij “mama hersenen” door het herstellen van de mentale alertheid en kan zorgen voor een heldere geest, in het bijzonder wanneer je vermoeid en slaperig bent door slapeloze nachten.

Cedarwood: Stimuleert de natuurlijke aanmaak van melatonine en zorgt voor meer rust in het hoofd maar opent tegelijkertijd ons gedachten en creatieve mind.

Palo Santo: Helpt om negatieve emoties af te weren en te beschermen tegen schadelijke geestelijke invloeden.

Joy: Deze olie is zeer verhelderend, creëert magnetische energie en brengt geluk en blijheid, heerlijk om dagelijks te gebruiken als parfum (achter de oren, in de hartstreek en de polsen).

Gentle Baby: is een olie die helpt om te kalmeren en om evenwicht te brengen emoties bij ouders, baby’s en jonge kinderen

White Angelica: Beschermt je tegen negatieve gevoelens en energien, een musthave bij hooggevoeligheid als je het mij vraagt!

Frankincense: Als hooggevoelige is het fijn om je te kunnen afsluiten voor prikkels, 1 druppel op je kruin laten vallen en de olie werkt als een soort schild tegen prikkels.

Orange: Werkt opbeurend en stimuleert positieve emoties, geweldig tijdens de wintermaanden maar ook bij kinderen die het door alle drukte in hun hoofdje even niet zo rooskleurig zien.

Purification: Zuivert de lucht van negatieve energien, dit kan gaan om entiteiten maar ook een beladen energie na een ruzie of boosheid.

Lemon: Geeft samen met Peppermint in de diffuser een fijne energieboost en tevens een gevoel van blijdschap.

Thieves: Een fijne olie om in je aura te zetten wanneer je last hebt van andere energien/prikkels uit je omgeving. Neem een druppel in de hand en strijk langs lichaam, van boven naar beneden. Je hoeft hierbij je lichaam niet aan te raken.

Peace & Calming: Deze olie is erg fijn en zacht voor kinderen. Kan bijdragen aan een betere nachtrust en meer rust gedurende dag.

Lavender: Neem Lavender in dmv een capsule of in water of smeer meerdere malen per dag op de buikstreek om de aanmaak van serotonine (ons Happy Hormone) te stimuleren, dit gebeurd voornamelijk in de darmen. Tevens geeft het een gevoel van rust waardoor omgaan met stress makkelijker wordt.

Valor: Deze olie werkt verbazingwekkend goed om meer zelfvertrouwen te krijgen of wanneer je last hebt van paniek/angstaanvallen. Deze olie wordt ook vaak “onze chiropractor in een fles” genoemd. Het kan het lichaam uitlijnen maar ook zeker geestelijk! Denk lichamelijk aan een hernia, maar waardoor wordt deze veroorzaakt? Geestelijke blokkades of stress zijn vaker de veroorzaker van lichamelijke klachten.

Young Living essentiële olien zijn echt een prachtige vervanger voor vele (huis, tuin en keuken) medicijnen. Het is ook een groot verschil met de reguliere zorg die vaak alleen maar
symptomen aan het bestrijden zijn. Wij willen ons meer richten op de oorzaak!

Gebruik essentiële oliën elke dag voor koorts, huidproblemen, depressie, blauwe plekken, brandwonden, hoofdpijn, migraine, buikpijn, luchtwegklachten, hormonale onbalans, allergieën en nog veel meer.

 

Zoals je ziet is er overal een olie voor.
Een mooie start is de Premium Starterkit.
Deze heeft al een geweldige combinatie van olien waarmee je als hooggevoelige (mama) voor jezelf en je gezin al heel veel rust kan creëren. Daarbij zit ook de onmisbare diffuser!

Wil je direct aan de slag kunnen met de olien?
Vul dan het bestelformulier nu in!

Facebook Comments