Neem jij wel eens een ontspannen voetbad? Het is heel simpel te maken en met 10 minuutjes rust behaal je al heel veel resultaat!

Vandaag ging ik lekker buiten zitten, in het herfstzonnetje was het heerlijk vertoeven! Ik heb een fijne mix in een pot van zuiveringszout & magnesiumvlokken. Voeg een paar druppels toe aan je mix of pas aan je voetenbadje, zo kun je precies afstemmen op wat je op dat moment nodig hebt! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Lavender wat ontspannend werkt, Peppermint voor energie, Eucalyptus of RC voor de luchtwegen en Dragon Time, Clary Sage of een andere olie die de hormoonbalans kan ondersteunen.

Tekst van de website VitaCura: Voor een optimaal effect gebruikt u zuiveringszout samen met VitaCura® magnesium badzout/flakes. Zij versterken elkaars werking en het magnesium wordt nog beter opgenomen. Eerst magnesium oplossen in het bad en daarna het zuiveringszout toevoegen. Door regelmatig te ontgiften zult u snel meer energie ervaren.

Ga lekker ontspannen zitten en mediteer even een momentje… Een geweldige meditatie app die ik kan aanraden is die van Michael Pilarczyk – Meditation Moments app. Te downloaden via de App store & Play store!

Wanneer ga jij genieten van een momentje NIKS??

Facebook Comments