Het is bijna zover! Savvy Minerals is vanaf 13 januari verkrijgbaar in Europa! 

De minerale make-uplijn van Young Living die goed is voor je huid!
En wat zijn mijn huid en ik er blij mee 

Ik heb altijd al een gevoelige eczeem/acné huid gehad en het liefst plamuurde ik
mijn gezicht helemaal vol met van alles. Bedekken met de meest dekkende
foundation en verder slechte huidverzorging zorgde ervoor dat het er niet beter op werd.

Sinds een paar maanden gebruik ik de make-up van Savvy Minerals (besteld in Amerika) en is het aanzienlijk verbeterd! Toen mijn foundation op was en ik weer naar mijn oude Clinique foundation greep, ging het weer mis. Mijn huid reageerde vrijwel direct. Ik ging verder lezen en kwam er achter dat mijn product helemaal niet zo ‘healthy’ voor mijn huid is als dat ik dacht. Verre van zelfs!

Dus stop met je huid volstoppen met producten die je gezondheid geen goed doen en kies voor het beste!

Ben jij benieuwd naar de producten van Savvy Minerals?
Je bent van harte welkom in ons Online Event op Facebook van 12-14 januari.
Je kunt lezen en kijken wanneer het jou uitkomt!
Laat hieronder je naam achter of mail me en je ontvangt 12 januari om 10.00 uur
als eerste de link naar het event!

Facebook Comments