*** 10% KORTING! ***

Een kortingsactie op de Starterkit door Young Living zelf, iets wat ze in Europa nooit doen!

Van 11 t/m 14 september krijg je namelijk 10% korting op deze geweldige PREMIUM STARTERKIT!

De beste manier om te beginnen voor de fysieke en mentale gezondheid van het hele gezin!  Het heeft mijn leven écht veranderd! Klik hier voor mijn verhaal!

Als extraatje krijg je van mij een flesje Jade Lemon gratis bij je bestelling als je ook kiest voor de V6 basisolie, 236ml €24,50 (musthave bij de Starterkit) 

En luxe welkomstpakketje met oa diffuser armbandje én mijn persoonlijke begeleiding! 

Zo gebruik ik de olien uit de Starterkit:

Stress Away – Op polsen voor meer rust bij drukte, angst of paniek, in de nek bij spanningshoofdpijn, in de diffuser voor het slapen gaan (mama musthave).

RC – Verdund met V6 op neus en borst verlicht bij hoesten en verkoudheid. Voor de nacht op de borst voor een geruisloze nacht.

Lavender – In een capsule als natuurlijke anti-depressiva (boost serotonine), in de diffuser voor meer rust of voor het slapen gaan (ook bij de kids) en op de huid bij diverse klachten. Samen met Peppermint & Lemon in een roll-on om hooikoorts te verlichten.

Purification – Rondom de oren bij zere oren, in de diffuser om de ruimte te reinigen van boosheid en negatieve energiën, bij mn wasnoten voor een frisse was. En op mijn huid bij onzuiverheden.

Lemon – Elke ochtend in mn glas lauw water met tl bakingsoda voor reiniging van binnenuit. In de diffuser voor meer energie & weerstand. Om stickers of ander vuil te verwijderen.

Frankincense – Druppel op de kruin om af te sluiten van prikkels, in de diffuser of voetenbad voor relaxmoment, in mn dagelijkse huidserum. Op mn duim een druppel tegen mn gehemelte drukken bij hoofdpijn/migraine.

Thieves – Verdund met V6 op keel of druppel in tl honing bij een pijnlijke keel, over de aura strijken voor afschermen prikkels, onder de voeten voor algemene immuunboost, plaatselijk op de huid bij ontstekingen (acne).

Orange – Achter mn oren of in de diffuser voor een blij gevoel.

Copaiba – Druppel onder mn tong om meer te aarden of bij angstgevoelens, op mn pijnlijke enkel, in water of onder de tong voor ontstekingsremmende functie van binnenuit.

Panaway – Samen met Copaiba en Peppermint op mn enkel voor en na het hardlopen.

Peppermint – Op voorhoofd en in nek voor een frisse energieboost, druppel in water om maag rustig te maken (ook erg fijn bij wagenziekte), op de buik smeren bij opgeblazen gevoel, samen met lemon in de diffuser voor meer focus, bij hoofdpijn.

DiGize – Bij alle soorten buikpijnen, op de borst of onder voeten voor slijmoplossende werking mbt luchtwegen.

Dus op de vraag of je alle oliën echt gaat gebruiken? JA!!
Je krijgt van mij een digitaal handboek & welkomstpakketje twv €25,-
cadeau bij de Starterkit zodat je nog veel meer tips & tricks voor het gebruik hebt!

Bestellen kan via www.iOlie.nl/bestellen

Facebook Comments