Aankomende nacht is het zover! Het is weer volle maan. En wel een hele bijzondere dit keer. Het is namelijk een Superbloedmaan en we krijgen ook nog te maken met een maansverduistering. Drie bijzondere momenten dus aankomende nacht! 

Meer inhoudelijke informatie kun je onder andere lezen op de website van Inspirerend Leven.

Er zijn meerdere olien die je kunt inzetten bij Volle Maan. Het is belangrijk om na te gaan waar jij behoefte aan hebt. Veel mensen vinden het fijn om beter te aarden waardoor ze meer helderheid creëren. Juist wanneer je onrust in je lijf of hoofd ervaart kan het fijn zijn om even een momentje voor jezelf te pakken en eventueel te mediteren. Schieten er veel gedachten door je hoofd en wil je het liefst van alles tegelijk doen? Pak dan vooral pen en papier en maak je hoofd leeg door alles op papier te schrijven. 

Onderaan vind je een Volle maan diffuser blend die voor iedereen heel fijn is ter ondersteuning van een betere nachtrust:
White Angelica –  Geeft een beschermend gevoel en zorgt ervoor dat prikkels minder hard binnenkomen en kan helpen bij het neutraliseren van negatieve energien in een ruimte.
Cedarwood – Cedarwood is een aardende olie die kan helpen negativiteit op te heffen en zenuwen te kalmeren.

Hieronder enkele andere tips die je kunt inzetten bij volle maan:

Cypress – gronden en kalmeren, Cypress is nuttig bij het omhelzen van de volledige diepte van iemands emoties, evenals het loslaten van stagnerende energie en relaties
Eucalyptus Globulus – om je eraan te herinneren om te blijven ademen. Opent de luchtwegen. Ook wordt gezegd dat eucalyptus gevoelens van woede koelt.
Frankincense – een zeer spirituele olie, Frankincense biedt een groot aantal krachtige voordelen, maar hier is het vooral handig bij het in balans brengen van emoties.
Lemongrass – om je te helpen bij het aanboren van je intuïtie en ware gevoelens, en om alle negatieve energieën en oude overtuigingen die ons niet langer dienen te reinigen en vrij te geven.
Marjoram – in deze context is Marjoram nuttig om verandering en groei te bewerkstelligen. Er wordt ook gezegd dat het je geest ontspant en kalmeert, waardoor je de gedachten en emoties kunt identificeren die je op een dieper niveau beïnvloeden.
Myrrh – Myrrh heeft krachtige aarding, bescherming en energie opruimingseigenschappen en wordt geassocieerd met de maan.
Palo santo – helpt je om je gecentreerd te voelen wanneer je uit balans raakt, en trekt negatieve en donkere emoties uit om te worden vrijgegeven.
Peace & Calming – een kalmerende olie die je een gevoel van veiligheid geeft. Een favoriet bij veel kinderen.
Idaho Blue Spruce – draagt ​​bij aan het in balans brengen van emoties door zelfbewustzijn aan te moedigen.
Thyme – deze versterkende olie verhoogt de kracht en moed en ruimt negatieve energie op, waardoor we kunnen vrijlaten en vergeven.
Vetiver – nog een krachtige aardolie, de vetiver biedt stabiliteit en kracht bij het omgaan met emotionele onrust.


Facebook Comments