*** 30 days of feelings ***

• Ik heb meer focus
• Ik voel me rustiger en minder gejaagd en gestrest
• Ik kan nu makkelijker knopen doorhakken
• Ik voel me fijn
• Ik heb minder last van stemmingswisselingen
• Ik heb echt oude emotionele rommel kunnen loslaten
• Ik ben helderder in mijn hoofd
• Ik heb het idee dat ik meer energie heb
• Ik kan weer meer genieten en lachen
• Ik ben veel minder snel uit balans bij een tegenslag
• Ik voel me happy!

Zo maar een reacties van mensen die Reset your feelings hebben gedaan vorig jaar tijdens onze New Year New You challenge. En in januari gaan we weer met 30 Days of Feelings van start. Doe je mee?

Essentiële oliën doen iets met je.
En vooral de pure, A-grade essentiële oliën van Young Living! Ze zijn niet alleen op lichamelijk gebied heel fijn om in te zetten, maar dus ook een hele krachtige tool op emotioneel gebied. Ik zal je voor nu even niet vermoeien met de science achter dit alles wat te maken heeft met het limbische systeem in je hersenen, frequentie van de olie (trilling) etc. maar trust me….. It’s special!

Young Living heeft heel veel emotieblends en in de Feelings Set hebben zij er een aantal bij elkaar gezet die in een protocol gebruikt kunnen worden. In deze set zitten 6 krachtige emotieblends die jou kunnen helpen met meer emotionele balans en kracht.

Dit zijn ze:
•Valor II
•Harmony
•Forgiveness
•Release
•Present Time
•Inner Child

Deze oliën gebruik je dan 30 dagen lang in een bepaalde volgorde en je smeert ze ook op specifieke plekken op je lichaam. Dat doe je elke ochtend even (plus eventueel ook in de avond als je dat fijn vindt).

En het grappige is….het heeft op iedereen een andere uitwerking. Het is namelijk ook afhankelijk van wat jij nodig hebt om meer in balans en meer in je kracht te komen.

Deze set kost €199,35 euro (er zit voor ruim 240 euro aan losse verkoopwaarde in).
Eventueel kun je er nog de Highest Potential los bijkopen. Ik vind het zelf fijn om die er ook bij te gebruiken, maar het is niet per se nodig.

Op 2 januari starten we weer met deze 30 Days of Feelings en jij kunt mee doen.

WAT HOUDT HET IN?
Als jij al een Feelings Set hebt of bestelt en vóór 2 januari 2019 binnen hebt, kun je met ons mee doen.
Je krijgt dan toegang tot een besloten Facebook groep waarin we je precies uitleggen hoe je de Feelings Set kunt gaan gebruiken en in die groep mag je ook je ervaringen delen (niks moet uiteraard, alleen als jij het fijn vindt).
In die groep zullen we ook steeds wat meer uitleg geven over emoties en de emotieblends.

Het deelnemen aan die groep kost niets!
De voorwaarde om deel te nemen is dat je een Feelings Set in je bezit hebt.

Wil je meedoen?
Geef het dan door aan on dat je de kit gaat aanschaffen.
Dan zorgen wij dat je aan die groep wordt toegevoegd, zodat je op 2 januari met ons mee kunt gaan doen.
Heerlijk! Even een emotionele reset meteen aan het begin van het jaar. Fijner kun je het jaar niet beginnen, toch? ❤️

P.S. Als je nog geen Feelings Set hebt, zorg dan dat je die voor 15 december bestelt. Tussen 22 dec en 2 januari is de Young Living warehouse nl. gesloten en worden er geen producten verzonden. Als je nog geen account hebt bij Young Living, kunnen wij het voor je bestellen

 

Facebook Comments