Ruim 3 jaar geleden veranderde de aanschaf van een Premium Starterkit incl diffuser écht mijn leven.
Mijn verhaal staat hier. En hoe gebruik ik deze olien dan allemaal?

Een paar tips:
Stress Away  – Op polsen voor meer rust bij drukte, angst of paniek, in de nek bij spanningshoofdpijn, in de diffuser voor het slapen gaan (mama musthave).

RC – Verdund met V6 op neus en borst verlicht bij hoesten en verkoudheid. Voor de nacht op de borst voor en geruisloze nacht.

Lavender – In een capsule als natuurlijke anti-depressiva, in de diffuser voor meer rust of voor het slapen gaan (ook bij de kids) en op de huid bij diverse klachten.

Purification – Rondom de oren bij zere oren, in de diffuser om de ruimte te reinigen van boosheid en negatieve energiën, bij mn wasnoten voor een frisse was.

Lemon – Elke ochtend in mn glas lauw water met tl bakingsoda voor reiniging van binnenuit.

 Frankincense – Druppel op de kruin om af te sluiten van prikkels, in de diffuser of voetenbad voor relaxmoment, in mn dagelijkse huidserum.

Thieves – Verdund met V6 op keel of druppel in tl honing bij een pijnlijke keel, over de aura strijken voor afschermen prikkels, onder de voeten voor algemene immuunboost, plaatselijk op de huid bij ontstekingen (acne).

Orange – Achter mn oren of in de diffuser voor een blij gevoel.

Copaiba – Druppel onder mn tong om meer te aarden of bij angstgevoelens, op mn pijnlijke enkel, in water voor ontstekingsremmende functie van binnenuit.

Panaway – Samen met copaiba en peppermint op mn enkel voor en na het hardlopen.

Peppermint – Op voorhoofd en in nek voor een frisse energieboost, druppel in water om maag rustig te maken, op de buik smeren bij opgeblazen gevoel, samen met lemon in de diffuser voor meer focus, bij hoofdpijn.

DiGize – Bij alle soorten buikpijnen, op de borst of onder voeten voor slijmoplossende werking mbt luchtwegen.

Dus op de vraag of je alle oliën echt gaat gebruiken? JA!!
Je krijgt van mij een handboekje cadeau bij de Starterkit zodat je
nog veel meer tips & tricks voor het gebruik hebt!
Vul je gegevens in via www.iOlie.nl/bestellen en ik help je bij het bestelproces.

Facebook Comments