Start je dag met Gary Young’s “Great Day Protocol” en ervaar meer positiviteit!

Stap 1: Zorg dat je Valor, Harmony, Joy en White Angelica in huis hebt en op een plek hebt staan zodat ze in het zicht zijn ‘s morgens. Ik laat ze allemaal op een rij staan ​​en smeer mezelf in voordat ik me aankleed.

Begin met Valor, ook bekend voor het in balans brengen van de elektrische energie van het lichaam. Breng een paar druppels aan in de palm van je linkerhand, wrijf zachtjes je handpalmen tegen elkaar en breng je geoliede handpalmen naar je neus en adem in. Stel je intentie voor de dag in, maak gebruik van de aardingseigenschappen van deze blend. Plaats vervolgens wat Valor op de achterkant van je nek en plaats dan nog een druppel aan de binnenkant van je polsen en houd je pols even bij elkaar. Terwijl je de polspunten van je polsen bij elkaar houdt, adem dan opnieuw de olie in en neem een ​​moment om stil te zijn terwijl je je intenties voor de dag bevestigt. Wat wil jij vandaag bereiken?

Stap 2: Harmony

Plaats een druppel Harmony op je linkerhandpalm, wrijf je handpalmen tegen elkaar, inhaleer de olie in en plaats wat Harmony op je solar plexus, net onder je borstbeen en boven je navel. Dit is je derde chakra, of je ‘wil’-energiecentrum. Terwijl je het aroma inhaleert, gebruik je de bevestiging: “Laat mijn wil harmoniseren en afstemmen op het grotere goed voor alles waarmee ik vandaag contact heb.” Je hebt misschien een specifieke intentie om te harmoniseren met je klanten, je collega’s, familie, vrienden, enz.

Stap 3: Joy

Deze blend is een van de kenmerkende essentiële oliën van Young Living. Plaats een druppel Joy in je linkerhandpalm, wrijf je handen samen en inhaleer langzaam de geur. Plaats vervolgens je handen op je hart. Als je op zoek bent naar meer openhartigheid, gebruik deze momenten dan om deze mix in je hart’s verlangen te laten doordringen.

Stap 4: White Angelica

Deze blend staat bekend om zijn eigenschappen voor energetische bescherming, een topper voor negatieve energie of verontrustende gedachten. Plaats een druppel White Angelica in je linkerhandpalm, wrijf je handpalmen tegen elkaar en adem diep in. Borstel vervolgens je handpalmen voorzichtig over de kruin van je hoofd, langs je nek, schouders, borst, romp en helemaal langs je benen tot aan je voeten. Stel je deze mix voor die je hele lichaam omhult, zoals een beschermend schild. Nogmaals, herbeleef je intentie voor je dag.

Gun jezelf een week met Gary’s Great Day Protocol en houd een dagboek bij van hoe je je voelt en wat je elke dag opmerkt. Wat heeft deze week je gebracht?

Het zou tof zijn als je je ervaringen wilt delen met mij, dat kan hieronder deze blog!

Facebook Comments