En daar is ie weer hoor!

Wat fijn dat ik eindelijk versie 2 van iTOVi in handen heb en weer de bodyscan kan uitvoeren. Op deze manier weet je op een snelle manier welk natuurlijk product van Young Living jouw lichaam kan ondersteunen voor meer balans op fysiek & emotioneel vlak.

Geen ‘zweverige’ methode zoals pendelen, wat overigens ook geweldig is maar voor de mensen die dat een stap te ver vinden en liever de moderne techniek willen is de iTOVi scanner echt de manier.

Leugendetectortest vs iTOVi

Maar hoe werkt het dan precies hoor ik je denken. Deze scanner werkt door middel van het meten van galvanische huidreactie (GSR). De iTOVi zend korte signalen (voel je niks van) uit waar je lichaam op reageert. Hierdoor veranderd de elektrische geleidbaarheid van de huid en de zweetklieren reageren hier oa op. Dezelfde techniek werd in 1800 al gebruikt bij leugendetectortesten.

Zweetklieren zijn verbonden met ons zenuwstelsel en processen in ons lichaam zoals ons immuunsysteem, dus GSR kan helpen informatie te geven over onze huidige fysiologische en psychologische toestand.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. De software is gekoppeld aan de oliën en supplementen  van Young Living en deze komen dan ook in het rapport.

Na het scannen

Zodra je een iTOVi bodyscan bij mij hebt laten doen krijg je erna een email met daarin jouw persoonlijke rapport. Het is belangrijk dat je met de producten aan de slag gaat voor minstens 2 weken. Je kunt ervoor kiezen om dan een week te stoppen en na je stopweek weer een scan af te laten nemen. Dit advies is een algemeen advies. Op basis van je persoonlijke voorkeuren kan dit uiteraard aangepast worden.

Ben jij benieuwd naar jouw persoonlijke bodyscan? Neem contact met mij op voor een consult. Je bent tijdens of na dit gesprek niet tot aankopen verplicht. Wil je samen met familie/vrienden afspreken en meer informatie over Young Living en tevens een bodyscan? Ik kom graag bij je thuis! Contact via email of 0646090178.

Facebook Comments