Speciaal voor moederdag nu €20,- korting én een iOlie welkomstpakketje met oa:

  • Opbergtasje
  • Roll-on
  • Neusinhaler
  • Pipetflesje
  • Notitieboekje met pen


Het was 4,5 jaar geleden écht de beste investering in mijzelf ooit! Bye bye burn-out, acne, angsten en alle ellende. Mijn verhaal lees je ook hier op mijn site.

Of je nu een bewuster en gezonder leven wilt met natuurlijke producten om de basis van je gezondheid te verbeteren of ondersteuning wilt bij diverse klachten op fysiek en mentaal niveau. De Starterkit is echt een mooi pakket om mee te starten, de naam zegt het al!

In de Starterkit vind je een diffuser incl 12 olien. Voor jezelf maar ook je gezin kun je hier heel erg blij mee maken. Je kunt de olien (verdund met V6 basisolie) smeren op de huid, diffusen, inhaleren uit het flesje en de meeste zelfs innemen! Je krijgt hiervoor alle informatie zodat je weet hoe je er optimaal gebruik van kunt maken. Daarbij kun je mij altijd vragen stellen, je krijgt mijn kennis & coaching er gratis bij! Als voedingsdeskundige en orthomoleculair suppletie adviseur kan ik je ook op dit gebied nog extra tips geven zodat jij de beste versie van jezelf gaat worden.

Toe aan een positieve verandering in je leven? Laat mij je erbij helpen! Bestel deze maand nog de Starterkit inclusief V6 basisolie en je krijgt via mijn webshop €20,- korting met de code ‘pskdeal’.

Facebook Comments