Wat was ik blij toen ik vanmorgen dit berichtje doorgestuurd kreeg door een cliente:

“Hoi hoi, ik ben een paar dagen geleden begonnen aan mijn 2de flesje ppp en goed nieuws (ben 1,5 maand geleden gestopt met de pil) en ben vandaag ongesteld geworden!!!!! Met mijn PCOS (waar het soms 8 maanden uit bleef) ik ben zoooo blij! Het moet wel door de ppp komen!!!!

En mijn littekens worden wel steeds iets lichter.. heb je nog iets aan te raden? Gebruik nu 2 x per dag de ppp en frankincense”

Even voor de beeldvorming; jonge meid met PCOS, zware acné en al de nodige medicatie (de pil, lange antibioticakuur) gehad waar ze niet verder mee kwam.

Mijn hart maakt een sprongetje! Hoe gaaf is het als de oliën dit proces kunnen ondersteunen en zelfs oplossen!

Last van hormonale onbalans? Er is zoveel mogelijk met ondersteuning van etherische olien! Progessence Phyto Plus is een serum en bevat oa Wild Yam, dit stimuleert de aanmaak van het belangrijke stofje Progesteron. Je leest er meer over op mijn blog over dit geweldige serum!

Behoefte aan een persoonlijk gesprek om te kijken welk

product bij jouw klachten past? Mail naar info@iolie.nl

Facebook Comments