Wist je dat Young Living zelfs een hele lijn heeft voor dieren? De producten kunnen gebruikt worden voor honden, katten, paarden en
zelfs de kleinste huisdieren (mits goed verdund volgens de verduntabel op gewicht). Deze producten zijn op aanvraag  mee te bestellen vanuit Amerika.

Animal Scents Ointment
 €26.71
Animal Scents® Zalf is een beschermende, verzachtende zalf die speciaal is ontworpen voor uitwendig gebruik bij dieren. De zachte en veilige formule is versterkt met pure Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) en Mirre, twee van de krachtigste etherische oliën van de natuur. Een deel van alle opbrengsten van Animal Scents-producten gaat naar Vital Ground, een non-profitorganisatie die zich inzet voor de bescherming van het leefgebied van grizzlyberen en andere wilde dieren in de brede wereld.

Animal scents Shampoo
 €17.54
Animal Scents® Shampoo reinigt, verzorgt en beschermt de vacht van uw huisdier zonder schadelijke ingrediënten. Geformuleerd met vijf pure essentiële oliën en andere natuurlijke ingrediënten, deze shampoo is veilig en effectief voor dieren.

Animal Scents Infect Away 
€27.79
InfectAway is een combinatie van Myrrh, Patchouli, Dorado Azul en Palo Santo-ondersteuningshuid en ondersteunt het immuunsysteem van je dier. Voeg 2-4 druppels toe aan de vacht van het dier of 8-10 druppels om de fles te spuiten.

Animal Scents MendWell
 €19.70
Mendwell is een 6-delige combinatie van essentiële oliën, waaronder geranium, lavendel, hysop, mirre, wierook en de exotische essentiële Hinoki-oliën. Voor ondersteuning van het immuunsysteem en is ook huidondersteunend. Breng 1-2 druppels op locatie aan.

Animal Scents Paragize 
€11.88
ParaGize bevat anijs, komijn, venkel, gember, jeneverbes, citroengras, patchoeli, pepermunt, rozemarijn, groene munt en dragon. Deze melange is speciaal ontwikkeld voor spijsverteringsondersteuning bij je huisdieren. Het kan worden aangebracht op de buik met een warm kompres om oliën sneller in hun lichaam op te laten nemen. Druppels kunnen ook aan water worden toegevoegd (2-4 druppels).

Animal Scents Puriclean 
€26.44
PuriClean is een combinatie van 12 mixen, waaronder Cistus, Citronella, Lavendin, Lavender, Lemongrass, Tea Tree, Mountain Savory, Myrtle, Palo Santo, Patchouli en Rosemary. Deze combinatie helpt om te reinigen en te zuiveren zoals bij kleine huidirritaties. Dit kan ter plekke worden aangebracht met een rollerball bovenop een flesje of aan een spuitfles worden toegevoegd met water om te sprayen.

Animal Scents T away 
€18.08
De “Stress Away” olie voor dieren! Is je dier gestressed en kan hij/zij wel wat ontspannends gebruiken dan is T Away echt een aanrader! Het is een oliemengsel dat 27 oliën bevat: Royal Hawaiian Sandalwood, Frankincense, Valerian, Black Spruce, Davana, Lavender, Geranium, Helichrysum, Citrus, Hystrix, Rose, Tangerine, Ylang Ylang, Orange, Angelica, Hyssop, Spanish Sage, Coriander, Bergamot, Lemon, Jasmine Absolute, Romeinse kamille, Palmarosa, Patchouli, Blue Tansy, Ruta en Duitse kamille. Achter de oren is een goede plek voor het aanbrengen of onder de poten.

Facebook Comments