De feestdagen, hoe fijn en gezellig ze ook zijn; we eten vaak teveel en vooral ook te zoet of voeding waar ons lichaam niet heel blij van wordt. Dit kun je nu al een beetje voor zijn zodat je niet het gevoel krijgt dat je na de feestdagen je weegschaal wel uit het raam kunt gooien. De grootste boosdoener wanneer we de verleiding niet kunnen weerstaan is een combi van mindset en je bloedsuikerspiegel.

Of wil je nu al wat gewicht verliezen en heb je alles al geprobeerd? Etherische oliën kunnen helpen om gewicht te verliezen door het stimuleren van je metabolisme en spijsvertering. Tevens zijn er diverse olien die je bloedsuikerspiegel helpen te stabiliseren. De olien kunnen je dus op meerdere manieren ondersteunen bij het afvallen zodat je je door het gebruik van de oliën al snel fitter & energieker zult voelen.

Je kunt de oliën innemen in een glas water, simpel maar effectief! Hou je niet van de smaak dan kun je de oliën ook toevoegen aan een plantaardige capsule.

Slique Essence

Dit is een unieke en krachtige etherische olie mix met Grapefruit, Tangerine, Lemon, Spearmint en Ocotea, die het streven naar een gezond gewicht ondersteunt in combinatie met gezond eten en lichaamsbeweging. Het kan helpen bij het verlangen naar suiker en de eetlust en kan zorgen voor een evenwicht van de bloedsuikerspiegel. Het is een van nature een ontgiftingsmiddel en kan gebruikt worden als voedingssupplement. Slechts een paar druppels van deze olie in een glas water om de reiniging van het lichaam te bevorderen en het ontlasten van het lymfestelsel. Het bevat niet alleen natuurlijke elektrolyten, maar kan ook helpen bij het probleem van vocht vasthouden, de spijsvertering en meer! De 3 verschillende Citrus oliën gecombineerd met Spearmint voor een verfrissende citroenachtig en muntachtig drankje. Ocotea voegt een onweerstaanbare, kaneel-achtige geur toe en kan helpen als je honger krijgt. Lees meer over deze fijne blend hier.

Lemon

Lemon essentiële olie onderdrukt gewichtstoename, verhoogt de energie en verbetert de stemming. Lemon bevat ook limonene dat vetoplossende eigenschappen heeft.

Grapefruit

Grapefruit essentiële olie wordt ook gebruikt om gewicht te verliezen aangezien het kan helpen om vetcellen te verminderen, zoals cellulitis. Grapefruit etherische olie helpt bij gewichtsverlies door het stimuleren van het metabolisme, het oplossen van vet, reiniging van de nieren en vasculaire systemen.

Fennel

Fennel etherische olie helpt gewichtsverlies door het verbeteren van de spijsvertering, die een dieper gevoel van rust geven en een goede nachtrust kan bevorderen. Daarbij onderdrukt het ook het hongergevoel. Venkel is een natuurlijke bron van melanine die helpt vet om te zetten in “beige vet“, zodat het wordt gebruikt als primaire bron van energie-uitgaven.

Cinnamon Bark

Cinnamon Bark is een van de beste essentiële oliën om gewicht te verliezen want het is zeer effectief in het afbreken van de suiker in het menselijk lichaam en aan te zetten tot energie. Het onderdrukt de eetlust en kan de stofwisseling stimuleren en verbetert de spijsvertering die bijdragen tot gewichtsverlies.

Peppermint

Peppermint etherische olie helpt bij gewichtsverlies door het onderdrukken van eetlust en hunkeren naar voedsel. Peppermint essentiële oliën helpt om het deel van de menselijke hersenen dat een voller gevoel van tevredenheid en ontspanning produceert te stimuleren.

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Ik help je er graag bij-> info@iOlie.nl

Facebook Comments