Merk jij 2 weken voor je ongesteld gaat worden dat je humeur veranderd en mogelijk je huid ook?

Lang leve oestrogeen en progesteron! Na je eisprong gaat je oestrogeen naar beneden en moet je progesteron omhoog komen. Bij veel vrouwen zorgt dit voor klachten. Ik veranderde in een draak en mijn huid was niet om aan te zien!! 

Ik ben echt super blij met oa deze mix van etherische olien. Deze dragen bij aan oestrogeen balans. Clary Sage is een adaptogeen en dat houdt in dat hij zich kan aanpassen naar wat jouw lijf nodig heeft op t gebied van oestrogeen. Fennel heeft oa een fijn effect op onze spijsvertering en Lavender werkt ontspannend, vinden onze bijnieren prettig! 

Deze mix kun je smeren of innemen, net wat jezelf wilt. Of wissel het af. Mijn ervaring is echt bizar goed met beide! 

Daarbij rol ik 2x per dag PPP (stimuleert aanmaak natuurlijke progesteron) op mijn onderarmen en dat maakt voor mij het cirkeltje compleet! 

Denk jij dat jouw hormonen uit balans zijn? Stuur me gerust een mail als jij nog geen contactpersoon binnen Young Living hebt, ik denk graag met je mee over een oplossing! Het kan tenslotte écht!

#hormoonbalans #oestrogeen #adaptogeen #clarysage

Facebook Comments