Omdat we ontzettend veel nieuwe volgers hebben wil ik mijn verhaal heel graag (nogmaals) met jullie delen…

Dit doe ik omdat ik mensen wil inspireren op het gebied van een bewuste lifestyle, wat dat met je gezondheid doet is fenomenaal! Met ondersteuning van essentiele olien en puur natuurlijke producten zonder zooi heb ik in 4 jaar tijd zoveel bereikt. Dat gun ik iedereen. Het kan écht. Het is een heel verhaal, mijn verhaal en daar komt ie:

************

Vanaf mijn puberteit had ik al last van allerlei klachten. En als je nog verder kijkt, dan had ik als kind altijd wel wat.

Ik had angst & paniekstoornissen (agorafobie, straatvrees), eczeem, heftige acné, altijd buikpijn (PDS), fibromyalgie, blessures na 2 ongelukken, heel vaak grieperig, angina, migraine, PMDD (extreme vorm van PMS) en er is vast iets wat ik nog vergeet 😉

In 2013 was het klaar.

Ik raakte burned out door een drukke periode in mn leven met een kind wat nooit doorsliep (gelukkig snapte nummer 2 wel wat slapen was ;)) en veel aandacht nodig had. Na een plotselinge relatiebreuk in datzelfde jaar moest er iets gebeuren. De knop moest om want ik moest er zijn voor mijn kids. In dat jaar was ik vele kilo’s aangekomen doordat ik alles at wat los en vast zat omdat ik ergens mn energie uit probeerde te halen.

Ik gooide mijn eetpatroon drastisch om en ging bewegen. Maar dat bewegen ging niet zo lekker want ik had continu pijntjes.

Toen zag ik de olien via Facebook voorbij komen, het triggerde maar ik deed er niet direct iets mee.

Tot ik het gevoel had dat het nu wel echt moest, ik had niets te verliezen en het klonk (te) mooi (om waar te zijn). Sceptisch als ik was woonde ik een informatie avond bij en ik was OM. Zonder verkooppraatje, puur het ruiken aan de olien!

Ik verkocht een backup camera en creëerde dus geld voor de Premium Starterkit want ja dat was een behoorlijke investering, zeker als je net met 2 kids moet overleven in een veel te duur huurhuis.

En wat ben ik blij dat ik de keus heb gemaakt!

Ik vond ondersteuning bij het sporten, ik voelde me blijer door de olien die ik gebruikte waardoor ik mijn medicatie kon afbouwen. (Ik slikte antidepressiva, 3-6 pijnstillers op een dag, oxazepam/temazepam en de rest….)

Mijn eetpatroon kon ik makkelijker volhouden en ik veranderde! Fysiek & mentaal gebeurde er heel veel. Ja het was een zware tijd, met ups & downs maar als ik zie waar ik nu sta dan ben ik echt wel compleet veranderd!

Ik viel ruim 20 kilo af en voel me veel fitter, ik kán hardlopen terwijl artsen altijd zeiden dat ik dat maar moest vergeten na mn verbrijzelde knie.

Het is een proces geweest. Het leven gaat niet alleen om 1 ding. En dat is waarom Young Living mij zo enorm aanspreekt. Je pakt oorzaken aan ipv dat je symptomen aan het bestrijden bent, je kiest voor een bewuste lifestyle en alles daarom heen heeft ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta.

“Ja, maar wat jij doet dat kan ik echt niet hoor” zeggen mensen om mij heen dan. En inderdaad, door dat te blijven denken kom je er nooit! Waarom zou het mij wel lukken en een ander niet? Met de juiste begeleiding, tips en tools én doorzettingsvermogen vanuit je innerlijke zelf zónder te moeten vechten, lukt het je!

Ik wilde deze foto graag delen, 25 kilo verschil en ineens stond daar een hele lap tekst op mijn laptop 😉

Ik deel mijn verhaal vanuit passie en liefde voor Young Living en wil dat iedereen gaat ervaren dat een leven zonder chemische zooi je veel meer gaat opleveren! <3

En als je zelf dan geen klachten hebt, kijk eens naar je kids of je omgeving. Er is altijd wel wat. Kinderen die hormoonzalf voorgeschreven krijgen als ze huidproblemen hebben. “Ja maar het werkt wel!” Dat klopt, maar als je stopt komt het vaak weer terug en pak je er de oorzaak mee aan? NEE!

Doe ermee wat je wilt. Wil je meer weten en mijn online informatie avond eens terugkijken of liever 1 op 1 een gesprek met mij aangaan (met eventueel een bodyscan om te kijken hoe je weer meer in balans kunt komen)

—> Mail me! (ik bijt niet en wil je graag helpen!)

Liefs,

Marije

Facebook Comments